1-Daagse Vrouwenkrachtcirkels

Vertel mij meer

1-Daagse Vrouwenkrachtcirkels

Vertel mij meer

Lieve vrouw,

Wil jij meer leven vanuit je vrouwelijke kracht?
In verbinding met je lijf, je intuïtie en je diepere wijsheid?
Je cyclische natuur, je innerlijk vuur en de liefde voor jezelf eren?

 

Vrouwenkrachtcirkels gaan over thema’s waar veel vrouwen mee worstelen, waar een taboe op rust. En juist in het doorbreken van het taboe, door jouw ervaringen te delen en je te herkennen in de van anderen, herover jij je innerlijke kracht. Je komt heel dichtbij je innerlijke kompas, waar jij je echte ‘ja’ en ‘nee’ kunt voelen. Je voelt je verbonden, met jezelf, je lijf, andere vrouwen en een oeroude wijsheid die zoveel grootser is. Dat is de vrouwenkracht in jou, die erop wacht om door jou wakker te worden gekust.

Waar gaat jouw hart naar uit?

Zelfliefde…trouwen met jezelf!

Heilig Hart

Je staat klaar voor anderen en vindt het maar lastig om je grenzen aan te geven.
Je doet je best om selfcare in te plannen omdat je weet dat het belangrijk is, maar toch krijgen anderen dingen en mensen vaak tóch weer prioriteit.
Je doet de ene cursus na de andere om jezelf te verbeteren, maar ergens weet je wel dat de sleutel ligt in zelfacceptatie. Maar hoe doe je dat: jezelf omarmen?
Hoe richt je die stroom van liefde en aandacht op jezelf? Zonder schuldgevoel?

Lees verder

Menstruatie – rode vloek of pure wijsheid?

Heilig Bloed

Welke boodschappen heb jij meegekregen over je menstruatie? Dat het vies is? Dat het te schaamtevol is om erover te praten? Dat je vooral moet doen of het er niet is en gewoon hard moet doorwerken? Lang, lang geleden werd menstruatie juist als iets heiligs gezien: een moment in de maand waarin je meer toegang hebt tot je diepe, innerlijke wijsheid.
In de veilige sfeer van deze vrouwencirkel doorbreken we het taboe op menstruatie. We delen onze échte ervaringen. Je leert zachte & krachtige rituelen om vol zelfliefde naar binnen te keren. Zo kun jij je maandelijkse bloeding transformeren: van een bron van ongemak tot een bron van wijsheid en creativiteit. Voor jezelf en de volgende generatie.

Lees verder

Woede – van taboe naar kracht

Heilig Vuur

Woede heeft een slechte reputatie. En vrouwen die boos worden, dat is al helemaal een taboe. Straks word je nog gezien als een bitch of feeks! Door dit vuur te verbergen of onderdrukken, verliezen we ook de kracht ervan: passie, levenslust, energie en gezonde grenzen. In mijn coachingspraktijk zie ik regelmatig dat achter moeheid of lusteloosheid niet-geuite woede schuilgaat. In de veilige setting van de cirkel leer je hoe je op een gezonde en constructieve manier kunt werken met de energie van woede. Met lichaamsgerichte oefeningen, dans, expressie, deelrondes, rituelen & creativiteit. Er is ruimte voor ontlading, maar we gaan zeker niet de hele dag schreeuwen. Je ontdekt hoe je jouw woede kunt transformeren tot kracht. Zodat er in jou een heilig vuur kan branden waar anderen zich aan kunnen warmen.

Lees verder

Alsjeblieft, voor jou: een cadeau om je vrouwenkracht te activeren

Lieve vrouw, ik heb iets fijns voor je wat je kracht en zelfliefde brengt: een lichaamsgerichte meditatie
om jouw vrouwenkracht te activeren!

Hiermee ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens en het ontvangen van inspiratiemails. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. We zullen jouw gegevens nooit aan anderen doorgeven. Beloofd.