1-daagse cirkel

Heilig Vuur

Woede – van taboe naar kracht

Zet mij op de wachtlijst

1-daagse cirkel - 20 oktober 2024

Heilig Vuur

Woede – van taboe naar kracht

Meld je aan voor de wachtlijst

Heilig Vuur 

Moet jij weleens huilen terwijl je eigenlijk heel boos bent?

Je bent niet de enige! Veel vrouwen lopen hier tegenaan. Zeker als ze willen leren hun grenzen aan te geven. Ook ik heb hier jarenlang last van gehad. Dat ik inwendig me zo boos voelde en dan uit pure onmacht de tranen achter m’n ogen voelde prikken. Het was dát, of ik ontplofte. In beide gevallen kreeg ik zelden wat ik nodig had. In deze video vertel ik er meer over; en leer ik je hoe je dit stap voor stap kunt veranderen. Niet met trucjes die toch niet werken, maar door te leren werken met de energie van woede. Ook jij kunt leren je grenzen aan te geven zonder ‘hard’ of agressief te worden. En ook zonder je onnodig in te houden of over je heen te laten lopen. Zodat je jouw woede om kunt zetten, niet in tranen, maar in kracht!

Voorproefje: In 4 stappen jouw woede transformeren tot kracht

 

Wil jij leren werken met de energie van woede?

Hoe je haar kunt uiten, zonder destructief te worden? Wil je leren hoe je in je kracht kunt staan; zonder te gaan schreeuwen, maar ook zonder je in te houden? Wil je hoedster worden van jouw innerlijk vuur en passie?

Wees dan welkom bij mijn 1daagse vrouwencirkel / workshop ‘Heilig Vuur’: hoe je jouw woede kunt transformeren tot kracht.

Wanneer? 20 oktober 2024

Ik zet mijn naam op de wachtlijst

Stop met het ondrukken van je woede

Doorbreek het taboe

Woede heeft een slechte reputatie. En vrouwen die boos worden, dat is al helemaal een taboe. Straks word je nog gezien als een bitch of feeks! Door dit vuur te verbergen of onderdrukken, verliezen we ook de kracht ervan: passie, levenslust, energie en gezonde grenzen. In mijn coachingspraktijk zie ik regelmatig dat achter moeheid of lusteloosheid niet-geuite woede schuilgaat. 

In de veilige setting van deze vrouwencirkel leer je hoe je op een gezonde en constructieve manier kunt werken met de energie van woede. We werken met lichaamsgerichte oefeningen, dans, expressie, deelrondes, rituelen & creativiteit. 

Er is ruimte voor ontlading, maar we gaan zeker niet de hele dag schreeuwen. Je ontdekt hoe je jouw woede kunt transformeren tot kracht. Zodat er in jou een heilig vuur kan branden waar anderen zich aan kunnen warmen.

Dit is voor jou wanneer je…

…worstelt met woede: naar jezelf, je kinderen, je partner, de wereld.

…juist nooit boos bent en je afvraagt waarom

…uitgeblust bent en nieuwsgierig naar het vuur in jezelf

Ik zet mij alvast op de wachtlijst

Wat zou jou deze 1-daagse cirkel kunnen gaan brengen?

*  Je haalt het taboe van woede af zodat je er een nieuwe relatie mee aan kunt gaan

*  Je leert op een gezonde manier werken met de energie van woede

*  Je leert het vuur in jezelf te hoeden zonder het te onderdrukken 

*  Lichaams- en ademwerk om thuis toe te passen (noem het je vuurpractice).

*  Een bak aan energie: je voelt weer dat je leeft!  

We sluiten deze dag (als het weer het toelaat) af met een vuurceremonie buiten.

Ik meld mij aan

Door wie?

Monique van der Werff is oprichtster van de School voor Vrouwenkracht. Ze heeft een achtergrond als performer (theater, dans, zang, poëzie), hielp jarenlang anderen hun verhaal te vinden en tot expressie te komen en werkte als geboortedoula. Haar spirituele pad begon 20 jaar geleden toen ze kennismaakte met het sjamanisme, droomsymbolen en de chakra's. Monique werkt nu 12 jaar als coach, waarvan de laatste jaren exclusief voor vrouwen. Sinds 5 jaar geeft ze Maancirkels rondom de Volle en Donkere Maan. Ook geeft ze jaarprogramma's rondom schaduwwerk, creativiteit en vrouwelijk leiderschap.

Wachtlijst

Laat hier je naam achter!

Antea

“Sacred fire was such a powerful event. It touched the very core of myself, of my identity and all the beliefs I have been taught. It started a huge transformation allowing me to see how working with our emotions, specifically anger, can be powerful and healing. I learned a lot about the history of this sacred fire, danced with it and felt free to be vulnerable in a beautiful, supportive group.”

Maame

“In 1 woord: transformerend! Monique heeft een zeldzame puurheid die je in combinatie met haar wijsheid, passie en toewijding aan het welzijn van vrouwen, uitnodigt om in verbinding te treden met je diepste waarheid. Maskers af. Veilig. Liefdevol. Instant impact op mijn relatie met mijn emoties, kind en klanten. Kan de workshops en cirkels van Monique niet genoeg aanbevelen. Geen 5 maar 10 sterren! ❤️”

Kiki

“Voor mij ging deze dag over in mijn eigen kracht blijven staan, vrij zijn, me niet kleiner maken. Door deze dag is er iets geopend in mij waardoor ik mijn vuur steeds meer kan omarmen en laten stromen.” 

 

1-daagse cirkel

Heilig Vuur

Woede – van taboe naar kracht

Ik zet mijn naam op de wachtlijst