1-daagse cirkel

Heilig Hart

Zelfliefde…trouwen met jezelf!

Zet mij op de wachtlijst

1-daagse cirkel - 6 oktober 2024

Heilig Bloed

Menstruatie – rode vloek of pure wijsheid?

Meld je aan voor de wachtlijst

Heilig Bloed

Welke boodschappen heb jij meegekregen over je menstruatie? Dat het vies is? Dat het te schaamtevol is om erover te praten? Dat je vooral moet doen of het er niet is en gewoon hard moet doorwerken?

Lang, lang geleden werd menstruatie juist als iets heiligs gezien: een moment in de maand waarin je meer toegang hebt tot je diepe, innerlijke wijsheid.

In de veilige sfeer van deze vrouwencirkel doorbreken we het taboe op menstruatie. We delen onze Ă©chte ervaringen. Je leert zachte & krachtige rituelen om vol zelfliefde naar binnen te keren. Zo kun jij je maandelijkse bloeding transformeren: van een bron van ongemak tot een bron van wijsheid en creativiteit. Voor jezelf en de volgende generatie.

Wanneer? 6 oktober 2024 

Dit is voor jou wanneer je…
…je relatie met je maandelijkse cyclus wil transformeren
…last hebt van PMS, PCOS, endometriose of andere menstruele klachten
…een meer liefdevolle relatie met je lichaam wilt

Wat zou jou dit kunnen gaan brengen?
* Dieper contact met de wijsheid van je cyclus
* Een nieuwe kijk op je menstruele klachten
* Menstruatierituelen die je kunt integreren in je dagelijks leven

We sluiten deze dag af met een menarche-ceremonie voor volwassen vrouwen.

Meld je aan voor de wachtlijst

Door wie?

Monique van der Werff is oprichtster van de School voor Vrouwenkracht. Ze heeft een achtergrond als performer (theater, dans, zang, poëzie), hielp jarenlang anderen hun verhaal te vinden en tot expressie te komen en werkte als geboortedoula. Haar spirituele pad begon 20 jaar geleden toen ze kennismaakte met het sjamanisme, droomsymbolen en de chakra's. Monique werkt nu 12 jaar als coach, waarvan de laatste jaren exclusief voor vrouwen. Sinds 5 jaar geeft ze Maancirkels rondom de Volle en Donkere Maan. Ook geeft ze jaarprogramma's rondom schaduwwerk, creativiteit en vrouwelijk leiderschap.

Wachtlijst

Laat hier je naam achter!