Het 1-op-1 Programma:
‘Maak het verschil vanuit je vrouwelijke kracht’

Plan een kennismakingsgesprek

Het 1-op-1 Programma:
‘Maak het verschil vanuit je vrouwelijke kracht’

Plan een kennismakingsgesprek

Herken je dit?

♡ Heb je het gevoel dat er méér in je zit, maar weet je nog niet precies wat?

♡ Of weet je het stiekem wel, maar durf je dit nog niet helemaal te leven?

♡ Wil je niet nóg harder werken, maar wel meer voldoening ervaren?

Als vrouwelijk leider of ondernemer ben je gepassioneerd en een harde werker. Je weet wel dat je veel te bieden hebt, je hebt een goede opleiding en genoeg kwaliteiten, maar waarom dan toch steeds weer die onzekerheid?

Anderen merken dat helemaal niet. Je kunt het ook allemaal wel, en op wilskracht bereik je ook veel. Maar het put je uit en je verlangt ernaar om het op een andere manier te doen. Meer voldoening, meer impact, meer het gevoel met iets wezenlijks bezig te zijn.

Je weet wel dat je je grenzen meer zou mogen aangeven, maar je vindt het ook lastig om anderen teleur te stellen. Maar het laatste wat je wil, is nóg harder werken, leuren en sleuren met je aanbod en jezelf. Wél wil je meer werken vanuit je zachte kracht, je diepere waarden en je innerlijk vuur. En dus ook meer ruimte voor jouw vrije, creatieve zelf. Voor wie je echt bent. Dat betekent het om te werken, leiden en leven vanuit je vrouwenkracht.

Plan een kennismakingsgesprek

Wil jij je vrouwenkracht helemaal ontketenen?

♡ Ontdekken wie je bent, wat jouw unieke kracht is en hoe je deze tot expressie brengt?

♡ Het verschil maken zonder je ware natuur te verloochenen?

Hoe fijn als je altijd bij jouw vrouwelijke bron van vitaliteit en zelfliefde zou kunnen.

Als jouw innerlijke vuur brandt, en anderen zich daardoor laten aansteken.

♡ Als je jouw zachtheid én je kracht weet in te zetten.

Kom thuis bij jouw wijze, wilde, ware zelf

En stap vanuit die kracht de wereld in!

‘Maak het verschil, vanuit je vrouwelijke kracht’

In dit persoonlijke, helemaal op jou afgestemd 1-op-1-traject:

♡ Ontdek je jouw unieke vrouwelijke kracht

♡ Kom je te weten - en juist ook te vóelen - wie je bent, waar je vandaan komt, waar je vuur van aangaat, waar je voor staat en wat je te brengen hebt.

♡ Vind je delen in jezelf terug die je hebt weggegeven, onderdrukt of afgewezen

♡ Leer je hoe je je angsten kunt transformeren tot levenslust, pijn tot plezier en woede tot kracht

♡ Leer je werken met de kracht van vrouwelijke leiderschapsarchetypes en Godinnen

♡ Ontdek je hoe je je cyclische natuur kunt eren en voor je laten werken in een lineaire, masculiene wereld die veel van je verwacht

Plan je kennismakingsgesprek

Het persoonlijke traject

In een persoonlijk traject van 3 of 5 maanden staat jouw proces helemaal centraal en kijk ik met je mee. Via dynamische, creatieve en diepgaande live sessies en in betrokken voicenote coaching & inspirerende opdrachten tussen de sessies door. Je gaat de diepte in én je leert hoe je het dagelijks concreet kunt toepassen.

Maand 1. Ontketen jouw unieke vrouwenkracht

Je leert hoe je in contact komt met je vrouwelijke kracht. Niet als een vaag concept, maar als een voelbare energie in je lichaam. Je leert hoe je hier bij kunt komen, juist ook op mindere dagen of als je voor een spannende uitdaging staat. We starten deze maand met een 1-op-1 live sessie van 2 uur waarin je jouw vrouwenkracht leert herkennen, voelen en oproepen. Maand 1 staat in het teken van het verder ontketenen van jouw vrouwenkracht. Dit voelt als een bevrijding. Je komt thuis bij wie je wijze, wilde, ware zelf en voelt weer dat je leeft. Het geeft ontspanning en tegelijkertijd een bak aan energie. Aan het einde van deze maand ontvang je bovendien jouw persoonlijke Vrouwenkracht Blauwdruk, een overzichtelijk document waarin je in één oogopslag ziet wat jouw kracht is en hoe je daar bij kunt.

Maand 2. De Reis van de Heldin

Word weer de hoofdpersoon van jouw eigen verhaal. Je ontdekt jouw rode draad en leert kracht putten uit eerdere moedige momenten en tegenslagen. In de 1-op-1 sessie van deze maand ontrafel je wat jou jou maakt. Samen gaan we zoek naar sleutelmomenten in je leven. Je vertelt je levensverhaal met jezelf (en mij) als ‘publiek’. Maand 2 staat in het teken van ‘op verhaal komen’. We trekken de lijn door van het verleden naar de toekomst. Ook (her)verbind je je met jouw zielsmissie. Wat is de gave die jou van nature gegeven is? En hoe zet je dit om in jouw gift voor anderen? Aan het einde van deze maand heb je - met mijn hulp - de basis gelegd van een persoonlijk verhalenlogboek & visiedocument. 

Maand 3. Belichaam ál je vrouwelijke leiderschapskwaliteiten

Haal inspiratie uit vrouwelijke leiderschapsarchetypes en Godinnen uit allerlei culturen.

In de live sessie van deze maand ontdek je welke delen van jezelf je hebt onderdrukt of weggegeven. In een diepgaand en liefdevol ‘soul retrieval’-ritueel omarm je de delen in jezelf die om wat voor reden dan ook in de schaduw terecht zijn gekomen. De rest van de maand staat in het teken van deze delen in je dagelijks werk en leven meer ruimte geven. Dit zijn de delen die door opvoeding, conditionering of maatschappelijke ideeën over vrouw en mens zijn, op dit moment geen ruimte krijgen. Dit kan zich uiten als een ‘missen’ maar je weet niet precies wat je mist. Het zijn verloren zielsdelen die ook echt bij jou horen. Deze delen staan te popelen om vrij te breken. Aan het einde van deze maand ontvang je een vrouwelijk leiderschapsprofiel op basis van de archetypes die in jouw licht & schaduw bevinden. En een plan om al deze delen in jezelf de ruimte te geven die ze verdienen. Zodat jij kunt stralen en de vrijheid hebt om je volledige zelf te zijn. Dat maakt alle verschil!

Dit is de prijs voor het gehele traject van 3 maanden inclusief:

♡ 3 live 1op1 sessies op maat van 2 uur per sessie

♡ Je gepersonaliseerde Vrouwenkracht Blauwdruk, verhalenlogboek, visiedocument en vrouwelijk leiderschapsprofiel

♡ Op jouw proces toegespitste opdrachten, audioopnamen & video’s

♡ Coaching ‘on the spot’ via voicenotes (max. 3 coachingsvragen per maand, op van tevoren afgesproken tijdsloten; en je successen mag je me altijd appen om ze samen te vieren!)

♡ Thee, koffie, lekkers, parkeren.

Plan je kennismakingsgesprek

Na dit traject

... heb je vrouwenkracht ontketend, voel je jouw kracht en weet je wat jou te doen staat. Je bent een zelfbewust vrouwelijk leider met tools om juist ook in een masculiene wereld het verschil te maken op jouw manier. Wil je dieper gaan? Je vrouwenkracht meer verankeren, erbij kunnen blijven als er veel op het spel staat en leren hoe je zelf door blokkades heen kunt breken als die zich aandienen? Kies dan voor het traject van 5 maanden. De eerste drie maanden zijn zoals hierboven beschreven.

Hieronder lees je wat de meerwaarde is van een traject van 5 maanden:

Maand 4. Dansen met de Draken

Leer je innerlijk vuur te hoeden, zodat je wint aan kracht en autonomie. In de vurige en expressieve 1op1 sessie van deze maand leer je frustratie en woede transformeren tot kracht. Deze maand ontdek je ook hoe je kunt losbreken uit gevoelens van machteloosheid, vermoeidheid of passiviteit. Je leert bovendien hoe je een vuur dat zo heftig brandt dat je ervan opbrandt, kunt kanaliseren. Je maakt een deep dive in het voelen en stellen van gezonde grenzen. Wat als jouw vuur zó brandt, dat jij je vitaal voelt en anderen zich eraan kunnen warmen? Aan het einde van deze maand heb jij je eigen ‘vuurpractice’ ontworpen.


Maand 5. Tempelgeheimen

Leer hoe je uitdagende gevoelens, zoals onzekerheid, angst, blokkades en frustraties kunt transformeren. In de live sessie van deze maand leer ik je de meest effectieve lichaamsgerichte en energetische oefeningen, die ik leerde in de 20 jaar dat ik me verdiept heb in allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit; en mijn professionele ervaring: van mijn kennis als doula (omgaan met bevalangst!) tot het jarenlang mensen leren omgaan met hun podiumvrees. Vaak willen we vooral van die angst af. Dat maakt de angst sterker. Er kamikaze op af gaan, kan trauma’s triggeren. In deze maand leer je de ‘derde weg’ te bewandelen: ‘to move gently towards what scares you’. Met zelfcompassie kijken naar je gevoelens, ze echt doorvoelen en ze tenslotte loslaten. Je krijgt audio-opnames en video's van de oefeningen die jou het meest helpen, zodat je ze er altijd bij kunt pakken.

Dit is de prijs voor het gehele traject van 5 maanden inclusief:

♡ 5 live 1op1 sessies op maat van 2 uur per sessie

♡ Je gepersonaliseerde Vrouwenkracht Blauwdruk, verhalenlogboek, visiedocument en vrouwelijk leiderschapsprofiel

♡ Audio Opnames & video’s met op jouw proces afgestemde meditaties, visualisaties, activaties en oefeningen. 

♡ Op jouw proces toegespitste opdrachten, meditaties & video’s

♡ Coaching ‘on the spot’ via voiceberichten (max. 3 coachingsvragen per maand, reactie op van tevoren afgesproken tijdsloten; en je successen mag je me altijd appen; ik vier ze graag met je mee!)

♡ Thee, koffie, lekkers & gratis parkeren bij de live sessies in Amsterdam.

Plan je kennismakingsgesprek

Twijfel je tussen een traject van 3 maanden of 5 maanden?

Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in om het verder te onderzoeken.

Plan je kennismakingsgesprek

Door wie en met welke methode?

Monique van der Werff (1982) heeft een achtergrond als theatermaker & actrice. Ze werkte 8 jaar voor een trainingsbureau waar ze o.a. vrouwelijk leiderschapstrainingen gaf en leiders, professionals en ondernemers coachte in leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en het spreken in het openbaar. Monique vertelt: “Gebaseerd op 13 jaar ervaring als coach en het 20 jaar werken met heel diverse groepen, heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Van leiderschapscoach in het bedrijfsleven tot geboortecoach en vrouwencoach; van het begeleiden van pitches op de Zuidas tot het geven van vrouwencirkels: de duizenden vrouwen met wie ik door de jaren heen heb mogen werken, hebben mij laten zien wat het betekent om vrouw te zijn in een patriarchale wereld. De rode draad door mijn carriere is dat ik mensen inspireer en bijsta in het maken van een verschil vanuit hun innerlijke kracht. Met één been in het diepe spirituele werk en één been in de wereld van bedrijven en carrière maken, help ik jou graag de brug te slaan. Om vanuit jouw eigen vrouwelijke kracht en wie jij diep van binnen bent, in de patriarchale wereld waar productiviteit, succes en sales belangrijk zijn, het verschil te kunnen maken. Zonder jezelf kwijt te raken en met behoud van jouw diepste waarden. Dat vrouwen daarvoor gaan staan en het belichamen & uitdragen in hun werk. Dát is de verandering die nu juist zo nodig is en waar ik graag aan bijdraag.

“Some people may call me a feminist...But we need more effort to promote basic human values — human compassion, human affection. And in that respect, females have more sensitivity for others' pain and suffering. (...) The world will be saved by the western woman.” The Dalai Lama

In mijn methode breng ik binnenwereld en buitenwereld bij elkaar. Intuïtie en ratio. Hoofd en hart. Womb wisdom en zakelijk verstand. Het mystieke en het alledaagse. Lichaamswerk en autobiografisch werk. Werken met energie en de kracht van het onderbewuste, middels archetypen, symbolen, beweging, creativiteit en rituelen. Gecombineerd met storytelling- en communicatietools om jezelf tot expressie te brengen als authentiek leider in de buitenwereld. Ik werk altijd in afstemming en met consent (toestemming van jou om een bepaalde oefening te doen). Ik daag je in dit traject zeker uit om buiten je comfort zone te gaan, maar je hoeft bij mij nooit iets te doen wat je niet wilt.”

Plan een kennismakingsgesprek