Welk verhaal heb jij
de wereld te vertellen?

Plan een afspraak

Welk verhaal heb jij
de wereld te vertellen?

Plan een afspraak

 

1-op-1 sprekerscoaching

Jouw verhaal de wereld in!

Je voelt al tijden dat het anders moet; in jouw branche, in het bedrijf waar je werkt, in de wereld. Je bent klaar met het huidige narratief. En klaar om jóuw waarheid te spreken. Om de verandering onder woorden te brengen die juist nu zo nodig is.

Stel je voor, dat jij binnenkort vanuit een brandende passie staat te spreken over het onderwerp dat jou zó aan het hart gaat. Je publiek hangt aan je lippen, lacht om je grapjes, knikt instemmend en wordt helemaal meegezogen in jouw verhaal. En jij...jij staat in je kracht! Je merkt dat je er écht plezier in hebt en je verbonden voelt met je publiek.

Of dit nu is op een congres, aan de directietafel, voor je medewerkers, tijdens een pitch, mediaoptreden of op TedX, met ruim 12 jaar ervaring in het coachen, trainen en regisseren van sprekers, help ik jou aan een verhaal & optreden dat écht het verschil maakt.

Dit maakt sprekerscoaching bij de School voor Vrouwenkracht uniek:

* Het verschil maken met jouw verhaal, vanuit je vrouwelijke kracht & waarden - óók in een masculiene omgeving of voor een meer rationeel publiek
* Aandacht voor jouw binnenwereld bij het laten horen van je stem in de buitenwereld
* Leren omgaan met sprekersangst, faalangst, de angst voor kritiek, de innerlijke criticus én perfectionisme
* Unieke methode, waarin de beste moderne storytellingtechnieken samenkomen met eeuwenoude rituelen.

* Gegarandeerd een authentieke en menselijke presentatie: ik leer je geen trucjes, geen dingen die niet bij je passen, je wordt geen gedresseerde aap, maar ik help je om de natuurlijke kracht die al in jou zit naar boven te brengen.
* Leer je verhaal te structureren op een organische manier die je gemakkelijk kunt onthouden. 
* Liefdevolle benadering, met oog voor jouw gevoeligheid & respect voor jouw grenzen.
* Meer impact door te werken met de kracht van het onderbewuste, creativiteit, natuurlijke expressie en rituelen om door sprekersblokkades heen te breken. 
* Sprekerscoach gespecialiseerd in vrouwelijk leiderschap op het podium, met ruim 20 jaar eigen podiumervaring & al 13 jaar sprekerscoach van meer dan 1000 managers, CEO's, politici, advocaten, zorgprofessionals, ICT- en finance professionals, ondernemers, sporters, professionele sprekers etc..waaronder veel vrouwelijk leiders.

Plan een afspraak

Alsjeblieft, voor jou: een cadeau om je vrouwenkracht te activeren

Lieve vrouw, ik heb iets fijns voor je wat je kracht en zelfliefde brengt: een lichaamsgerichte meditatie
om jouw vrouwenkracht te activeren!

Hiermee ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens en het ontvangen van inspiratiemails. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. We zullen jouw gegevens nooit aan anderen doorgeven. Beloofd.