Zij gaat het doen!

Jaarprogramma voor vrouwen die het verschil willen maken

 

Zet mij op de wachtlijst

Jaarprogramma voor vrouwen die het verschil willen maken

Zij gaat het doen!

 

Zet je op de wachtlijst

Ben jij klaar voor de reis naar buiten?

Stel je eens voor…zomer 2024…jij staat op een podium. En je deelt jouw verhaal. Op jouw manier. Mensen hangen aan je lippen. Je kijkt in stralende ogen. Ontroerde gezichten. Wat jij vertelt raakt anderen diep. Vanuit jouw unieke levensenergie ben jij die vrouwelijk leider die de wereld nodig heeft. Je brengt een boodschap die iedereen moet horen. Op een manier waarop anderen het ten diepste kunnen ontvangen. 

✓ Laat je creatieve levensenergie stromen
✓ Pak je podium op jóuw manier 
✓ Doe eindelijk waar jij van droomt 
Zet je op de wachtlijst

Programma - maak dit jaar je stoutste droom waar!

Seizoen 1. Winter: vind het verhaal dat jouw ziel te vertellen heeft

Wat is jouw zielsmissie? En in hoeverre bewandel je echt jóuw pad?

Je gaat terug naar de essentie. Van wie jij bent. En wat jij hier op aarde te doen hebt. Wat is jouw verhaal? Welk goud zit er in jouw (levens)ervaring? Hoe zet je jouw gave (dat wat jouw ziel als talent heeft meegekregen) om in je gift (dat wat jij aan anderen te geven hebt)? In dit deel is er alle ruimte om door creatieve blokkades heen te breken. Om te dansen met je draken. Om met liefde naar oude pijn te kijken, zodat je jouw wonden kunt omzetten in wijsheid. Voor jezelf en voor anderen. Om je rustig te bewegen richting wat je nu nog spannend vindt… Op deze manier weet je zeker dat jij iets gaat brengen dat ook echt belichaamd is. 

Seizoensafsluiting: rond het kampvuur vertel je over jouw zielsmissie, je diepere boodschap en hoe je jouw gave gaat omzetten in een gift. Ook spreken we af wanneer we over jou kunnen zeggen ‘zij heeft het gedaan’!

In de winter maak jij je klaar om het straks écht te gaan doen!

Seizoen 2. Lente: pak je podium op jóuw manier

Wat is jouw podium? En wie is jouw publiek? In dit deel werken we met het ‘podium’: zowel letterlijk als figuurlijk. Het podium is een plek waarin je jouw diepste angsten kunt tegenkomen: angst om gezien te worden, angst om te falen, angst om te hard te stralen. In de veilige bedding van dit programma biedt het podium je een kans. De kans om je diepste angsten te omarmen. Om je op een nieuwe, gezonde manier te gaan verhouden tot je innerlijke criticus. En om jezelf te leren zien door de liefdevolle ogen van anderen. Hier ontdek je wat jij de wereld te geven hebt. Én hoe je ook echt mag gaan ontvangen…Bovendien leer jij vorm geven aan je verhaal op een manier die de hoofden, harten en zielen raken van jouw publiek.

Seizoensafsluiting: op het podium vertel je jouw levensverhaal & belangrijkste levenslessen Je doet dit op jóuw manier in een vorm die bij je past; met elkaar als publiek. 

In de lente transformeer je wat je er nu nog van weerhoudt om het écht te gaan doen.

Seizoen 3. Zomer: doe eindelijk waar jij van droomt

En nu? Je hebt geoefend, geheeld, geleerd. En nu mag jij het gaan doen in de buitenwereld. Wat ga je daar tegenkomen? Wat als het in het echt niet lukt? Dit is waar veel trajecten eindigen. En waar we in de School voor Vrouwenkracht juist verder gaan! In deel 3 ga jij het namelijk écht doen, en zijn wij er om je hierin samen te dragen. In de echte wereld kom je namelijk voor echte uitdagingen te staan. Hoe fijn als er dan steeds die veilige bedding is om op terug te vallen. Dat er vrouwen om je heen staan om samen met jou je successen te vieren. En je te steunen als het niet gaat zoals je wilt. Om naar je te luisteren, je tranen op te vangen, en je vervolgens aan te moedigen om de arena opnieuw te betreden. Wetende dat wij achter je staan. 

Seizoensafsluiting: je vertelt jouw ‘Zij gaat het doen’-verhaal voor een publiek van genodigden uit je eigen netwerk, die van je mede-deelnemers en uit mijn netwerk! Hier komt alles samen in een inspirerend verhaal dat mensen raakt en in beweging zet. Je de vrouwelijk leider waar de wereld op zit te wachten.


In de zomer ga jij het écht doen! Zelf, maar zeker niet alleen…

Seizoen 4. Herfst: oogsttijd - leef jouw legende

We zijn gewend te kijken naar wat er nog niet goed gaat en wat beter kan. Toch kun je juist ongelofelijk veel leren van je successen! Het is zo ontzettend belangrijk om te oogsten. De vruchten te plukken van jouw harde (en zachte!) werken. Zodat je jouw groei kunt bestendigen. En je verder kunt ontwikkelen vanuit het gevoel van een stevige basis van wat er allemaal al wél is. Deze maanden staan in het teken van integratie, reflectie en ‘het kaf van het koren scheiden’: wat past bij jou en wat niet? Wat werkt & ga je mee door, en wat laat je in liefde los? Ook kijken we naar jouw impact: wat draagt bij aan jouw legacy? We komen full circle, door het verhaal dat je hebt verteld te koppelen aan jouw grotere verhaal, je legende. Hoe kun je stappen blijven zetten om die te leven?

Seizoens- en jaarafsluiting: oogstfeest - ‘Live your legacy!’.

In de herfst zorg je dat wat je hebt gedaan blijvende impact heeft.

Hoe ziet het jaarprogramma eruit?

Ieder deel starten we met een live ceremonie en sluiten we af met een eindpresentatie op het podium. Tussendoor krijg je inspiratievideo’s & opdrachten om zelf aan je droomverhaal te werken en het lef om ‘t ook echt te gaan doen. Je kunt delen over je proces in een besloten community waar Monique ook aanwezig is. Er zijn incheckmomenten, accountabilitypartners, mogelijkheid tot persoonlijke coaching (2 uur is inclusief!) en een besloten, veilige community van vrouwen die er ook helemaal voor willen gaan! Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jij het dit jaar echt gaat doen!

Voor vrouwen:

🌀 die het verschil willen maken met hun verhaal

🌀 die ervaring hebben met innerlijk werk

🌀 die klaar zijn voor de reis naar buiten


Voor wie?

🌀 Vrouwelijke ondernemers & professionals

🌀 Vrouwen die nog niet precies weten wat hun verhaal precies is, maar daar wel een heel sterk gevoel bij hebbenVoor vrouwen:

🌀 Vrouwen die al een bedrijf hebben maar voelen dat ze nog niet precies dátgene doen wat ze écht te doen hebben

🌀 Vrouwen die (nog) geen bedrijf hebben maar die wel een missie hebben en vastbesloten zijn om door te zetten

Wanneer?

Dit creatiejaar loopt van februari 2024 t/m december 2024. 

Tussen de live bijeenkomsten krijg je in een fijne online omgeving inspirerende video’s en heldere opdrachten, zodat je rustig en effectief doorbouwt aan jouw verhaal. Persoonlijke coachingsmomenten kun je zelf inplannen in mijn online agenda. 

Zet je op de wachtlijst

Door wie?

Monique van der Werff (1982): ‘Van jongs af aan is het podium mijn ‘place of joy’. Of het nu tijdens playback-wedstrijden, zangoptredens of spreekbeurten was, ik vond niks heerlijker dan mezelf helemaal uitleven voor publiek. Het verbaasde niemand dat ik naar de theaterschool ging. Op mijn 19e veranderde mijn leven ingrijpend, toen ik van de ene op de andere dag doorbrak als actrice. Ik speelde in Onderweg naar Morgen, de film Loverboy, de hitserie ZOOP en bij het Nationale Toneel.

Hoe trots ik ook ben op wat ik toen heb bereikt, de plotselinge bekendheid was too much, too fast, too soon, zeker voor mijn gevoelige aard. Ik verloor mijn plezier in het podium en kreeg een burn out. Met al die aandacht voor mijn buitenkant verlangde ik naar het ontdekken van mijn binnenwereld. Ik trok mij bewust terug uit de wereld van film & tv om alleen nog in de intimiteit & diepgang van het theater te werken.

In 2006 vond ik mijn eerste sjamanistische teacher en zij hielp me om te helen en bovendien mijn droom waarmaken: ik produceerde, schreef en speelde mijn allereerste eigen theatervoorstelling ‘Veronika besluit te sterven’. Met uitverkochte zalen, lovende recensies en een geraakt publiek was dit een groot succes. Maar nog veel belangrijker: ik had mijn plezier weer terug!

In 2011 ging ik werken voor high end trainingsbureau Speech Republic, waar ik mijn passie voor het podium overbracht op managers, CEO’s en politici, die ik trainde in het spreken in het openbaar. Als senior coach & trainer ontwikkelde ik o.a. een 4-daagse training over vrouwelijk leiderschap op het podium. Ook gaf ik keynote speeches over dat thema. En regisseerde ik theatershows van professionele sprekers.

In 2023 stond ik voor het eerst in 15 jaar weer voor de camera, dit keer als mezelf in ‘Zoop de Reünie’. Ik vertelde mijn eerlijke verhaal, hoe de roem littekens had achtergelaten en hoe ik mijn hart was gaan volgen en mijn eigen pad heb bewandeld. Ook stond ik voor het eerst in 10 jaar weer met een eigen performance op het podium.

Met ‘Zij gaat het doen!’ breng ik 20 jaar professionele podiumervaring samen met 12 jaar coachingservaring én het helende werk dat ik sinds 5 jaar met vrouwen doe. We gaan een reis maken van binnen naar buiten, waarbij je alle kanten van jouzelf mag meenemen en laten stralen!’

Zet je op de wachtlijst

Wachtlijst

Laat hier je naam achter!

Foto credits: Mirte Groos